Neden Donuk Pasta?

Tarih boyunca insanlara mutluluk vermeyi amaçlamış pastacılık sektörü artık bir ``sanat dalı`` haline gelmiştir. Kafe ve restoranların vitrinlerini süsleyen bu rengarenk sanat eserlerini,işin mutfağında bu sanat eserine kendi elleriyle dokunarak gelen Sweet Heaven işletmecileri yapmaktadır. Pastacılığa çok genç yaşta başlayan Sweet Heaven işletmecileri mükemmel lezzet,hijyenik koşullarda üretim ve yüksek kalite anlayışlarıyla 2007 yılından itibaren donuk pasta sektörüne öncülük etmişlerdir.

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgelerine sahip olan Sweet Heaven'de,ürünlerin son tüketiciye ulaşana kadar tüm kontrolleri gıda mühendisleri ve gıda teknikerleri tarafından yapılmaktadır.İşletmecilerin yemediğini yedirmeme ve devamlı kaliteyi arttırma politikaları Sweet Heaven ailesi tarafından üretilen leziz pastaları tercih edilir hale gelmiştir.